این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می چسبه!

به گزارش وبلاگ سیناپارسه، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره فرنگی، جعفری و پنیر درست می گردد.

این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می چسبه!

یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین سوپ های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره فرنگی، جعفری و پنیر درست می گردد. این سوپ چهارفصل را به عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

2 ق س روغن زیتون

1 عدد پیاز خرد شده

1 عدد تره فرنگی خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

4 ق س برنج

1 پیمانه بروکلی خرد شده

پیمانه گشنیز خرد شده

1 ق س آب لیموی تازه

پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

به مقدار لازم نمک و فلفل

در صورت تمایل پسته خرد شده

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، تره فرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم گردد.

2. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.

3. بعد از 5 تا 7 دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آب لیمو و در صورت احتیاج مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. به آرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

4. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک گردد، سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست گردد.

5. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین نموده و سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این سوپ می توانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می چسبه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می چسبه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید