این سوپ از چلوکباب هم بیشتر می چسبه!
به گزارش وبلاگ سیناپارسه، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره فرنگی، جعفری و پنیر درست می گردد.
یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین سوپ های گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، تره فرنگی، جعفری و پنیر درست می گردد. این سوپ چهارفصل را به عنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
2 ق س روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد تره فرنگی خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
4 ق س برنج
1 پیمانه بروکلی خرد شده
پیمانه گشنیز خرد شده
1 ق س آب لیموی تازه
پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
در صورت تمایل پسته خرد شده
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، تره فرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم گردد.
2. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.
3. بعد از 5 تا 7 دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آب لیمو و در صورت احتیاج مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. به آرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
4. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک گردد، سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست گردد.
5. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین نموده و سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه این سوپ می توانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم بهره ببرید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید