طرز تهیه کباب مرغ تابه ای ؛ یک غذای لذیذ و ساده

به گزارش وبلاگ سیناپارسه، کباب از آن دسته از غذاهایی است که در میان ایرانیان هواداران زیادی دارد. ترکیب کباب، ریحان تازه، دوغ سون و نان سنگک داغ یک ترکیب بهشتی است. کباب کوبیده معمولا با گوشت چرخ نموده گاو تهیه می گردد ، اما کوبیده ای که امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم، با گوشت چرخ نموده سینه مرغ به صورت تابه ای تهیه می گردد. کباب مرغ بسیار خوشمزه است و مطمئنا با امتحان کردن آن هوادار همیشگی اش خواهید شد. این کباب خانگی یک گزینه مناسب برای افرادی است که نمی توانند گوشت قرمز مصرف نمایند، اما می خواهند کباب را در لیست غذاهای خود داشته باشند.

طرز تهیه کباب مرغ تابه ای ؛ یک غذای لذیذ و ساده

برای تهیه کباب مرغ به سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای رنگی و نمک، فلفل و زردچوبه برای طعم دار کردن آن احتیاج دارید. همانطور که گفتیم این کباب در تابه تهیه می گردد، بنابراین احتیاجی نیست آن را به سیخ بکشید. این غذای لذیذ را می توانید در مهمانی های محبت آمیز سرو کنید و مهمانان تان را با طعم و مزه فوق العاده لذیذ آن هیجان زده کنید. هر چه سریع تر دست به کار شوید و این کوبیده مجذوب کننده و مهیج را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب مرغ تابه ای را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و خوشمزه

  • سینه مرغ دو عدد
  • پیاز میانه یک عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی کوچک یک عدد
  • زعفران دم نموده دو قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه یک قاشق غذاخوری
  • گوجه میانه چهار عدد
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای لذیذ و خوشمزه

مرحله اول

کباب کوبیده از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه و روی زغال یا به صورت خانگی داخل فر پخت می گردد. اما کوبیده انواع متنوعی داشته و شما می توانید اگر از طعم گوشت خوشتان نمی آید یا به علت بیماری های زمینه ای مانند نقرس امکان خوردن گوشت قرمز را ندارید کباب مرغ را امتحان کنید.

کوبیده مرغ را می توانید به صورت تابه ای در خانه تهیه و برای یک دورهمی یا مهمانی محبت آمیز و خانوادگی در کنار ریحان تازه، گوجه کبابی، دوغ سون و نان سنگک داغ یا برنج سرو کنید. برای آغاز ابتدا مرغ را خوب ساطوری کنید یا یک بار آن را چرخ کنید. از خردکن دستی هم می توانید برای این کار بهره ببرید. به این صورت که تمام سینه مرغ را نازک برش بزنید. سپس تکه تکه کنید و با خردکن دستی آن را خرد کنید.

مرحله دوم

پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید و سپسبه صورت درست رنده کنید. آب پیاز را دور بریزید. از هر رنگ فلفل دلمه ای که دوست دارید می توانید در این غذا بهره ببرید. اما فلفل دلمه ای هایی که رنگ آن ها مخلوطی از سبز، قرمز و نارنجی است، برترین گزینه برای این کباب هستند. فلفل دلمه ای رنگی را درشت رنده کنید. می توانید آن را ساطوری هم بکنید. پیاز و فلفل دلمه ای رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

سینه مرغ چرخ شده را به کاسه حاوی پیاز و فلفل اضافه کنید و آن را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیموترش تازه طعم دار کنید. اندازه نمک، فلفل و زردچوبه کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید. برای دم کردن زعفران، ابتدا کتری را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس زعفران را در قوری مخصوص ریخته و روی آن آب جوش بریزید. آن را به مدت 20 دقیقه روی کتری قرار دهید تا دم بکشد.

مرحله چهارم

سپس زعفران دم نموده را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در این مرحله نمک مواد را بچشید. اگر نمک آن کم بود، اندازهی نمک به مواد اضافه کنید. نمک در خوش طعم شدن کباب کوبیده مرغ شما تاثیر زیادی دارد؛ بنابراین حتما مقدار آن را تنظیم کنید. مخلوط را با دست ورز دهید. سپس روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم

در ماهیتابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و اجازه دهید داغ گردد. کاسه حاوی کوبیده مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را در ماهیتابه بریزید و با قاشق به طور مساوی در ماهیتابه پخش کنید. ابتدا زیر حرارت را کم کنید تا حالت آبدار پیدا کند و کمی بپزد. سپس حرارت را زیاد کنید. آب کباب تابه ای مرغ شما که گرفته شد، حرارت را میانه کنید و آن را به صورت افقی چند برش بزنید تا شکل کباب گردد. سپس مخلوط را برگردانید.

مرحله ششم

زمانی که مخلوط را برمی گردانید، نباید صبر کنید تا کل آن سرخ گردد، بلکه یک اندازه که سرخ و کباب شد (حدود دو دقیقه) باید دوباره آن را برگردانید. برگرداندن مخلوط مرغ را باید چند بار تکرار کنید. برگرداندن را تا زمانی که دو طرف مخلوط، کبابی و سرخ گردد ادامه دهید . دقت کنید که چند بار برگرداندن مخلوط مرغ باعث نرم شدن، آب دار شدن و خوشمزگی بیشتر آن می گردد.

مرحله هفتم

گوجه فرنگی ها را از وسط برش دهید. یک ماهیتابه میانه روی حرارت بگذارید. گوجه فرنگی ها را به ماهیتابه اضافه کنید و روی آن ها کمی نمک بپاشید. اجازه دهید سرخ و کبابی شوند. در همین زمان، چند بار آن ها را برگردانید. کباب مرغ تابه ای شما آماده است. آن را با یک برنج کته خوشمزه، یا نان داغ به همراه گوجه های کبابی شده و لیموی تازه سرو کنید؛ نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب مرغ تابه ای ؛ یک غذای لذیذ و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب مرغ تابه ای ؛ یک غذای لذیذ و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید